dilluns, 18 de febrer del 2013

Es que la ciència avança una barbaritat

Es que la ciència avança una barbaritat

Aquesta entrada és politicament incorrecte i escatològica. L'autor fa servir llenguatge groller. Esteu avisats.
 
Doncs això, que abans les teves cèl·lules decidien, les molt cabrones, que es recombinarien com els donés la reial gana sense seguir el patró de creixement decidit per YHWH i quant menys t'ho esperaves petava tot, i cap el clot i tal dia farà un any. 
Si te n'adonaves que alguna cosa no anava del tot bé, un barber-cirurgià t'aplicava un sagnia per equilibrar els humors, i si tenies mal de cap massa sovint et feien una trepanació.
Però ara tenim el mal costum de mirar-nos, i si alguna cosa no quadra amb el que tu consideres que és el pla universal de com a d'anar la cosa, doncs que te'n vas amb el metge de capçalera i ell que et deriva cap l'especialista i tot i les retallades entres en llista i t'atenen prou ràpid. I avui em passaré el dia en postura de contrició sobre una latrina. I faré real la frase "a cagar " doncs consideren que per veure el colon ha d'estar net. I demà em fotran de tubs per tot arreu i veuran si el meu cos ha decidit de recombinar-se a la brava o només es dedica a espantar al personal. 
Em puc considerar afortunat. Doncs la ciència avança una barbaritat i ara com a mínim no em sagnaran amb una llanceta. 
Apa, fins la propera.