dilluns, 8 de juny del 2009

IKEA -1-



La guardiana de la cova ha anat a IKEA i ha tornat amb tot de capses, capsetes i capsàsses de cartró marro. Demà toca muntar –diu - . Així que sona el despertador faig l’esforç de connectar les poques neurones actives a aquella hora del matí i em dirigeixo amb el tornavís elèctric com si fos un sabre làser jedi cap a les forces fosques que s’amaguen dins de capses de cartró marró amb noms tan perillosos com GOLIAT,LILLÅNGEN/ANORDNA o HÖSFJORS .
Primer ensurt. En un lateral apareix l’ideograma no tallar amb ganivet. I ara com coi t’obro, amb el nap? Si el cel•lo que embolcalla al cartró sempre s’ha tallat amb un ganivet. Tallar-lo amb cutter ja és de sibarites . Llavors sobre el marbre de la cuina, on m’he refugiat a meditar amb el meu sabre làser i miro com s’escola el cafè pel filtre cap a dins la cafetera, veig les tisores. Je,je, cel•lo , tens els minuts comptats. Clec-clec i ja ets fora i no he fet servir el ganivet, elis, elis.
Segon ensurt, tot de peces metàl•liques. Però els d’IKEA no feien mobles de fusta?. Ah, que són els peus de l’armari LILLÅNGEN/ANORDNA , gràcies sistema neuronal dret. Així doncs l’ataquem amb l’ajut del paper amb ideogrames i instruccions numerades.
Tercer ensurt, algun Suec cafeïnòman em plena depressió produïda per: sol de mitjanit, - 22 graus Celsius, llegir a Søren Kierkegaard abans d’esmorzar i que la seva xicota l’hagi deixat per una altra dona ha decidit que els cargols que han d’aguantar tot aquest cony d’estructura macabra anomenada peus d’armari metàl•lics per a amari de bany LILLÅNGEN/ANORDNA sigui del conegut sistema Allen que el meu fabulós sabre làser transformat en tornavís elèctric no pot acoblar, això si, ha tingut el detall de deixar-me una clau Allen de fireta amb la que amb molta paciència, quarts de volta i algun renec aconsegueixo finalment collar tots els cargols al seu lloc amb una hora i quart. I encara falta tot el cos de l’armari.

4 comentaris:

  1. Em permeto el luxe de corretgir-te i de dir-te que capces va amb s: capses :) si malament no recordo.

    (bé, jo tampoc puc presumir de no fer faltes eh, haha :P )

    tot bé?:)

    ResponElimina
  2. An|na Ups, merci. Cap problema aquí s'accepten correccions, comentaris, suggeriments i fins i tot el proper número premiat de la 6/49 i similars :D . Tiretes (agulletes??) en muscles que no recordava que existien. Això sí, armaris muntats. :P

    ResponElimina
  3. Vinc de ca l'Aris.
    Sou una colla d'exagerats! Els mobles d'Ikea són fàcils de muntar i les instruccions són impecables!!!!!!
    Crec que us voleu fer els interessants. Però no cola ;-)

    ResponElimina
  4. Eulàlia Mesalles: Doncs la propera vegada que la guardiana de la cova tingui un atac IKEA li diré que et truqui i el munteu entre les dues, mentre l'Aris i jo fem un cafè/cervesa/gin-tònic segons l'hora o que ho muntin els d'IKEA directament ( i a sobre t'ho porten a casa) ;-)

    ResponElimina