dilluns, 5 d’octubre del 2009

Calma


Després de la tempesta ve la calma. La calma de que el merder el tenen els altre, els pirates, els escorpins, els escurçons, i demés patuleia que pobla el meu despatx. Calma després de fer més de 400 km. per aquestes terres de Déu i perdrem dins d' Igualada i Lleida. He arribat a la conclusió que a la que surts de casa tot, tot, tot està mal indicat i tot i que vagis amb el planell de Google maps amb la ruta; l'economia no dona per a un GPS per al cotxe d'empresa, els diners es llencen en estudis de Feng Shui pel despatx del Mànager. T'acabes perdent. Sempre apareix una obra no planificada o un segurata amb l'electroencefalograma pla et diu que no pots girar per on vols, - És que sóc expositor, que no ho veus capullo, que sóc l'únic que va amb coll i corbata a les deu del matí per Igualada i en dissabte.
A Lleida va ser més divertit. En tornar cap el cotxe aparcat els neteja-parabrises estaven farcits de fulls volants, també coneguts per flyers de totes les cases de putes hagudes i per haver al voltant de la capital de la terra ferma. Fins i tot amb això són diferents els de la terra ferma. Això de no tenir la mar aprop.
Després a la nit i a l'alçada de Manresa un bon xàfec d'estiu, d'aquells que no veus tres en un burro durant deu minuts. El plaer de conduir amb la carretera sense camions, escoltant bon jazz i recordant que no t'has atrevit a demanar telèfons de gent d'Igualada, de Lleida, de Manresa...
Sort de la bona gent del territori, que ajuda a que les coses surtin bé i que et dona secretes alegries, com conèixer la primera empresària independentista declarada. Espanya, tremola.
I als del despatx, que els donin amb una canya escardada fins que els hi agradi. Avui he decidit estar en calma.

6 comentaris:

  1. Una calma necessària per carregar piles... Què bo això dels flyers de les cases de putes!! No sabia que fessin tant de marketing... jejejje

    ResponElimina
  2. Per cert, què fort això dels calets en el feng shui...!

    ResponElimina
  3. I on he dit caleTs volia dir caleRs... és que estic molt estressada... :P

    ResponElimina
  4. AKROON És que la crisi arriba a tots els sectors econòmics :D. El feng shui és mereix tot un post en el blog, només dir-te que en arribar al despatx hi ha tot un pany de pared vermell i l'altre taronja. Horrorós.

    ResponElimina
  5. Entre setmana visc en un pis d'estudiants, en un cinquè segona. Hi ha gent que ho sap i aquesta és una mica la gràcia del text, si és que en té.
    Gràcies pels comentaris.

    :)

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina