dilluns, 21 de juny del 2010

Solstici, feina i gosos beta

Ei, per si no us n'heu adonat, ja som a l'estiu. Aquella estació on el sol surt més alt, les dones s'alleugereixen de roba i contem els dies que ens queden per a les vacances; Que com ho sé, doncs per què el calendari aquest d'aquí dalt m'ho ha dit aquest matí. Així doncs, millor celebrar que s'acosta Sant Joan, amb força cava i coca ( ep, de la de pinyons, colla de malpensats) que no esbudellar al trepa que com que no te res a fer, avui al matí ha decidit de fer de gos Beta del ramat i en comptes de tenir el nas tot el dia posat al cul del mànager, s'ha dedicat deu minuts del seu preciós temps a esbroncar-nos ( al meu company d'àrea i a mi) per no se què de com esta organitzat el servidor i les carpetes compartides davant de tothom. Com que trencar-li la cara queda lleig, he optat per deixar-lo amb la paraula a la boca - On vas?! - A solucionar-ho. Amb un dels meus millors somriures zen possibles. 

Coses que he deduït avui:

1) Hi ha gent que si no suca el melindro el cap de setmana ha de desfogar-se amb els que té al voltant. Trist, molt trist.
2) Els analfabets informàtics no haurien de tenir càrrecs de responsabilitat o no tocar les carpetes que hi posa "no toqueu", millor que facin servir les mans per a altres coses de profit, com solucionar manques efectives del punt 1.
3) Hi ha gent que necessita reafirmar el seu EGO cridant. Mostra de la manca de seguretat amb el seu EGO.
4) La millor manera de tractar-los és deixant-los amb la paraula a la boca. Busquen el conflicte per a poder-se reafirmar. Si no t'hi baralles no tenen arguments. Però no t'has de mostrar submís que llavors s'et pugen a cavall i mentre li posen el nas al cul al gos ALFA ( perdó al mànager) ho expliquen: Mira que bo que sóc, avui ja n'he esbroncat a dos. El mànager com que el dia que donaven com tractar el personal a ESADE-IESE o qualsevol escola de negocis  va fer campana o tenia caguetes, és de la mateixa escola que el trepa; Com que no suca ha d'esbroncar. Més els punt 2 al 4.
Si els que van construir Stonehenge haguessin fet servir el mateix sistema de management que fem servir nosaltres a aquesta casa encara estarien posant pedres mentre ens barallem o el solstici no quedaria marcat com fa encara ara des de fa cinc mil anys ( que es diu aviat!).

Doncs això, que els gossos alfa, beta i demés patuleia no us amarguin l'estiu. 
Gaudiu d'un bon cava, una bona coca, una bona foguera, uns quants amics i a celebrar que les dones aniran lleugeres de roba. I si van sense roba, millor que millor...

5 comentaris:

  1. Tens tota la raó... No val la pena contestar a la gent així, encara que de vegades hofas, i et quedes d'agust... millor pensar en vacances i no emprenyar-se! Que et siguen bones i llargues!

    ResponElimina
  2. Ada: Sí, no val la pena. Unes bones i llargues vacances també per a tu!
    Tong: Welcome to my blog, but I wonder if you are able to understand catalan? Please don't spam. Thanks indeed.

    ResponElimina
  3. Quina foto més maca, m'encanta.


    Summer is here
    All the waves are greting.
    Pepole at the beach.

    Gràcies per la visita i bones vacances

    ResponElimina
  4. Joana: Gràcies pel Haiku! i per passar-te. La foto és de la Wikipedia, el solstici d'estiu a Stonehenge. Ja m'agradaria poder-la haver fet jo :D

    ResponElimina
  5. Molt bona entrada d'estiu! I bona nit de Sant Joan! Aquesta nit gaire bé sempre va bé.. I la coca, de la que es menja! Sí, sí.. millor! jaja!


    (Jo crec que t'hauries quedat més a gust si li haguéssis trencat la cara.. potser no hauries quedat tan bé, però quin gust! oh!)

    ResponElimina