dimarts, 3 de maig del 2011

Recomanació Literària -I-


Faig una recomanació literària post-Sant Jordi. 
I com que ja suposo que tots teniu els llibres de Salvador Macip, Ramon Erra, Josep Mª Tibau o l'Olga Xirinacs que us podíeu auto-regalar, aquí va la meva recomanació.
I amés, inicio l'apartat amb un llibre del que només he llegit el primer capítol (gentilesa de Proa, que et permet descarregar-lo.) Tot va començar perquè algú que aprecio em va comentar que se l'estava llegint i em va picar el cuquet.  Així que fent recerca per la xarxa vaig trobar la trama, el primer capítol i la música; perquè és un llibre que s'escolta. 
I això és el que m'ha agradat més d'ell. Dóna la referència de les peces musicals que escolten o senten dins seu els protagonistes d'aquest estrany triangle amorós entre un pianista, una femme fatale i la música. I com que servidor va conèixer fa temps alguna que altre femme fatale que li trencà el cor i li deixà fet a bocinets (convenientment recuperats i enganxats amb loctite) m'ha fet gràcia la temàtica. I també em servirà per tornar a paisatges més propers que els que descriu Åsa Larsson i les seves Aurores Boreals, Sangs vesades i camins foscos... (que també us recomano, però això serà una altra història)

12 comentaris:

  1. Un bon llibre, no et decebrà... Però compreu-lo després d'haver-vos regalat el meu, és clar! ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies per la recomanació!

    La blogosfera m'està obligant a reconvertir espais de casa (ara ja cuinem al rebedor) per encabir-hi llibres amb tantes recomanacions atractives!

    ResponElimina
  3. He llegit un apunt d'aquest llibre i el deixaven molt bé...ja veig que tindre que començà a compra els llibres digitalment perquè no m'en caben més a casa

    ResponElimina
  4. Oh que bé que t'estigui agradant! Jo el vaig regalar per Sant Jordi una mica a cegues... i ara almenys tinc a qui culpar si em diuen que no els ha agradat! :p

    Ai les femmes fatales.... com dirien alguns, són uns pendons!

    ResponElimina
  5. També n'he llegit alguna cosa, i sembla que segui dels que facin de bon digerir.

    *Sànset*

    ResponElimina
  6. No el coneixia, aquest llibre, però segur que no em serveix d'anti.

    ResponElimina
  7. SM: Això espero, el teu i altres més son a la tauleta de nit.
    tirant: Has provat el format electrònic. Tot i que els e-book encara no falquen bé les taule.
    Aris: Això o anar a les Biblioteques Públiques. És una llàstima que ara a més de no tenir temps per llegir no tenim espai!!
    El porquet: mira, ja has trobat un boc expiatori si no agrada el llibre i les femmes fatales com diuen els francesos cherchez la femme :D
    Sànset i utnoa: Espero que sí, no se si heu vist el punt en que recomano un llibre no llegit :D
    Helena Bonals: anti què Helena? És una proposta en front d'una autora que acabo de llegir (l' Åsa Larsson ) i per canviar d'aires. No crec que la literatura sigui "anti" (bé, tu en saps més que jo)

    ResponElimina
  8. D'"anticànon", m'hauria de servir. Entra al meu primer bloc i ho entendràs, em pensava que ja el coneixies.

    ResponElimina
  9. Helena Bonals: Sí que el conec, el que no hi havia caigut!! No pateixis, si escau, la propera serà un "anti"

    ResponElimina
  10. L'havia aparcat per falta de concentració. Ja fa riure, però gràcies a tu, que has llegit el mateix primer capítol que jo, repredré la lectura :)

    ResponElimina
  11. Jo llegeixo molta gramàtica per no donar algun pas en fals ( o pas à deux ) i espifiar-la a la classe. I no te'n recomanaré cap, no vull que perdis el bon humor ;) Però el Matthew Tree està força bé.

    ResponElimina
  12. Sònia: És la gràcia dels llibres, sempre els pots aparcar i rellegir quan vols. ;-)
    cantireta: També m'agrada el Mattew :D té sortides molt bones.

    ResponElimina