dilluns, 23 de maig del 2011

Solució

Fa uns dies us proposava un petit joc per superar la campanya electoral i us proposava una serie de candidats. Així doncs, la solució a aquest petit joc.

Les eleccions han sigut renyides hi els resultats són els següents

  • A:4
  • B:3
  • C:3
  • D:3
  • En blanc: 3 
Així proclamem guanyador virtual a, (redoble de tambors, i senyoreta rossa que ens porta el sobre tancat) and the winner is

John Fitzgerald "Jack" Kennedy
Candidat A: Una ferida de l'anterior guerra ( ferit en combat mentre manava la llanxa torpedinera PT 109 durant la 2ª G.M.)fa que sigui consumidor d'altes dosis d'analgèsics. És un faldiller compulsiu(El Servei Secret tenia feina a amagar les calcetes que es deixaven les seves amigues a la limusina presidencial, es rumoreja que es va entendre amb Marilyn Monroe), tot i que la seva dona se la considera de les més guapes i elegants del país( Jaqueline Kennedy). Per superar l'actual crisi ha proposat un pla de xoc i ha fet una pregunta que resta en l'aire.-Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country.


I amb un empat tècnic el vot en blanc i els altres tres candidats:

Adolf Hitler


Candidat B: Va ser condecorat en l'anterior guerra per valor en el combat al ajudar uns companys ferits (Condecorat dues vegades amb la Creu de Ferro, 1ª i 2ª Classe, 1ª G.M.). És vegetarià i ex-fumador. Amant dels animals i les criatures. Per relaxar-se pinta aquarel·les (No va ser acceptat a l'Escola d'Art de Viena) Per superar la crisi vol emprendre un programa d'obra pública (Creació d'obra pública, com les autopistes i programa de filiació forçosa en les companyies de treball, remilitarització) per donar feina als milions d'aturats. I sí, Sònia, enviar gent als camps és una forma molt bèstia de fer baixar l'atur.

Iósif Vissariónovich Dzhugashvili "Stalin"

Candidat C: Ex-seminarista (una beca el va permetre estudiar al seminari de Tiflis)i membre d'una antiga banda d'atracadors( robava bancs des de 1905 per proveir de fonts el partit bolxevic), es sospita que era membre de la policia secreta de l'anterior règim( com sembla demostrar la seva fitxa policial). Va saltar a la palestra política, en part, per la seva bona actuació en la darrera guerra (va manar la 1ª Divisió de Cavalleria de l'Exercit Roig, Guerra Civil Russa). Per superar la crisi que ha deixat la guerra proposa un pla de re-industrialització i potenciar l'agricultura i un repartiment equitatiu de la riquesa( plans quinquennals, col·lectivitzacions,fam, deportacions, etc).

Sir Winston Leonard Spencer-Churchill

Candidat D: Volia ser periodista, però la seva família no ho considerava una feina seriosa, tot i que va enviar cròniques de la primera guerra en que participà (enviava cròniques de les campanyes del Sudan i la guerra dels Boers) . En la darrera guerra va ser responsable directe d'un dels fiascos més grossos (Gallípoli, 1ª G.M.). Ha caigut en desgràcia dins el seu partit. Per a sortir de la crisi actual proposa fer un front unitari(Govern Unitari durant la 2ª G.M.). Fumador compulsiu, pensa en retirar-se, escriure( les seves memòries ocupen 6 volums) i pintar aquarel·les.(Es va retirar a Madeira per pintar) Quan va begut (sovint) té sortides de to històriques.- Vos sou molt lletja. - i vos aneu begut. - Sí, però demà m'haurà passat. ( i una de les millors col·leccions de cites: Un polític ha de ser capaç de predir el que passarà demà, i la setmana, el mes i l'any proper. I també ha de ser capaç d'explicar per que no ho encertà".)



Gràcies a tots els participants, i com ja us avisava les aparences enganyen.

12 comentaris:

  1. Genial! Està clar que costava decidir-se... eren massa semblants!

    ResponElimina
  2. Crec que he fet bé votant en blanc.

    ResponElimina
  3. Dintre del que cap, encara vaig triar mínimament bé!

    ResponElimina
  4. Òstia! M'ha tocat en Hitler! Ja ho sabia jo que em duria una bona sorpresa! el resultat d'aquest joc no m'ha agradat :) crec que aquesta frase ja l'he pronunciada avui matí...:)

    ResponElimina
  5. Quina prespectiva de futur vaig tenir votan en blanc oi?

    ResponElimina
  6. Brillant, Alyebard... Un joc molt enginyós!

    ResponElimina
  7. SM: Home, massa semblants? n'hi ha de més bèsties que altres ;-)
    Jpmerch: Davant del dubte, bona opció
    trena: Gràcies
    Xexu: Oi tant!
    Vida: Les aparences enganyen, pensa que milions d'alemanys que el van votar, també es van dur una bona sorpresa.
    marta: Clarivident.
    tirantlobloc: Gràcies!

    ResponElimina
  8. Osti, veig que encara vaig triar el menys dolent de tots... potser.

    Impugno les votacions! La propera vegada a cara descoberta!

    En alguna d'elles m'hi semblava veure el president de l'escala....

    ResponElimina
  9. El porquet: Impugnar-les? és un joc, a cara descoberta ningú hagués votat al vegetarià ex-fumador president de comunitats d'escala :D

    ResponElimina
  10. Jo em confesso un veritable fan de Churchill i un admirador de Kennedy. Dos puntals del segle 20

    ResponElimina