dilluns, 5 de desembre del 2011

A tots els que com jo no feu pont


Doncs això, que sort que alguns encara ens aixequem ben d'hora per salvar aquest país i que no es converteixi encara més en un país de fireta com volen alguns altres. Oi, Gregorio? Per cert el passat 3 de desembre devies fer festa grossa a casa que era l'aniversari del bombardeig de Barcelona pel General Espartero.
3/12/1842

Ep, els que feu pont no us sentiu culpables; segur que us mereixeu uns dies de vacances.
Si m'hagués tocat fer pont el discurs del blog seria diferent, no?
Més que res perquè fa un moment que semblava ser l'únic supervivent d'una catàstrofe global. M'he quedat sol al despatx. Semblava de walking death, o alguna d'aquestes.
Bé, seguirem procrastinant una mica més. 


O potser us penseu que els que no tenim pont pencarem al 100% (bé, alguns potser sí)

Als metges, bombers, pilots d'helicòpter medicalitzats,conductors d'ambulàncies, policies, mossos i demés que feu que jo pugui anar pel món sense prendre mal. 

13 comentaris:

  1. Aquest cap de setmana he descobert la botiga a on fan el quadre que has penjat de la Paraula de Pep.

    En tenen una altra de bona "Parlem d'altres idiomes, però només una LLENGUA, la nostra".

    Doncs això, que en llengua ben nostrada et dic que ànims, que treballis un xic, tampoc massa, que avui el carrer es mou a mig gas!

    ResponElimina
  2. Com es nota que el porquet ha fet pont.

    ResponElimina
  3. No et sentis sol...jo tampoc faig pont perquè la meva feina d'autònoma no m'ho permet :-(
    Això sí, jo no he de fitxar mai a cap hora en concret i si un dia em surt tot rodó, potser fins i tot em puc agafar la tarda lliure...

    Vès, coses dels oficis!

    Això sí, en els temps que corren no deixa de sorprendre'm que algunes empreses, encara cel.lebrin tants festius seguits...

    ResponElimina
  4. Jo també sòc autònom i de fet no faria pont. Avui he treballat. I el dimecres també. Però ja no puc fer més perquè les agències de transport no treballen en festa, o sigui que el divendres m'aixecaré tard, ala! com deia la meva àvia "a prendre vent"

    ResponElimina
  5. jo no he fet pont, però el despatx està a mig gas. I hem brindat amb cava aquest mati i esmorzat crossantets, així que no em puc queixar.
    avui la paraula del Pep no ha tingut prou força. xD necessitem una treva. Sens dubte, el meu dia productiu s'adiu molt més a la carta aquesta de processament laboral en dia festiu.

    ResponElimina
  6. JO no faig pont. Els de casa van a buscar bolets, i el Lluc i jo estem a casa. Dimecres tothom va a cole. Divendres, la nena i jo. Jaume treballa, senyora ve a cuidar Lluc. Sospir...

    ResponElimina
  7. A París tampoc no és festa. Al contrari, tinc una setmana mogudeta! Què hi farem... Més greu em sabrà estar fent un examen mentre vosaltres us foteu el tortell de reis!

    ResponElimina
  8. com que jo tinc pont tenia por que no se'm deixés comentar el post, però sembla quedarà publicat i tot xD

    ResponElimina
  9. Quina bestiesa de setmana tenen els catalans, sentia cridar ahir al vespre a cancellera Merkel, a ple pulmó, des de la finestra del seu despatx a la cancelleria. Vaja tela, vaja tela... com algú no hi posi remei, el país farà glu-glu en un plis :-( Sort de la gent com tu, Alyebard! (mode cheer up activat ;-)

    ResponElimina
  10. Alyebard, avui et veig molt formal [haw, haw!, of course]

    ResponElimina
  11. Gràcies a tots per passar-vos!
    Als que vau treballar, o treballeu avui. Doncs això, que feina feta no fa destorb. Als que vau fer pont, doncs bones vacances. Però potser que ens comencem a plantejar horaris i dies festius.
    Una abraçada a tots!

    ResponElimina
  12. Els prejubilats tenim sort d'haver-nos prejubilat abans de que entrés a manar el senyor Mariano Rajoy.

    ResponElimina
  13. Queta Ripoll de Matafaluga: Benvinguda, i afortunada, però espero que no li congelin gaire la pensió.

    ResponElimina