divendres, 5 de febrer del 2010

Anys i anys, per molts anys...


"Never doubt that a small group of thoughtful, committed citizens can change the world. Indeed, it is the only thing that ever has". Margaret Mead

El passat dia 2 va fer un any de la plantada d'alguns usuaris de la línia Port-Bou-Barcelona o C2 Norte com ens coneix la Renfe. De la manera en que ens tracten, en l'abús monopolista del nostre temps i els nostres diners. Van començar dues persones suggerint de no ensenyar el bitllet, l'endemà sis persones varen seguir el suggeriment i la cosa es va anar fent grossa. Hem sigut mediàtics i fins i tot simpàtics. 
Renfe ens ha tornat a pujar el preu i allargar el temps de trajecte. Nosaltres ja en sóm més de sis i ens anirem fent sentir. De fet com diu la cita No dubteu mai que un petit grup de ciutadans reflexius i compromesos poden canviar el món. De fet és l'única manera.



4 comentaris:

  1. Em sembla molt bona la teua postura, hi una dita que amb gran saviesa diu que tota pedra fa paret.
    Per cer moltes gràcies pel comentari que has deixat al bloc d'Helena Bonals. Si no recorde mal ens acomiadarem quan vaig decidir plegar, però ja torne a estar activa.
    Ens llegim?

    ResponElimina
  2. Joana Merci pel teu comentari, i sí, ens llegirem. :D M'agrada la dita, no la coneixia. I segurament la RENFE no ens farà cas, però ara com a mínim ens te cert respecte als usuaris de la línia. Si cliques "sobre anys i anys" aniràs a la nostra web. Per cert, benvinguda altre cop al món dels blogs.

    ResponElimina
  3. Encara estic esperant el tren de les 15.08 que havia d'agafar ahir. No només no venia, sinó que no en sabien res.

    ResponElimina
  4. Helena Sí, i segons quina línia agafis encara estan decidint si la megafonia correspon a la Gene, a Adif, a Renfe o a la Verge dels Desemparats..

    ResponElimina