dimarts, 7 d’abril del 2009

El mànager com a ...


IMBÈCIL S'ha de ser imbècil per tractar-nos com ens tractes, per discutir-nos factures de 200€ quan l'empresa t'acaba de comprar un cotxe que en val 50.000. S'ha de ser IMBÈCIL per dir-me que aquesta factura te l'emmarques. S'ha de ser IMBÈCIL per no veure que la teva manera de dirigir l'empresa ens estar amargant a tots, quan el que val de l'empresa no són els arxivadors ni els PC's si no els que et salvem el cul cada dia. Cap problema, no es farà cap acció sense la teva signatura als pressupostos. Però acostumat a signar-los amb prou temps, i no com ara que signes factures per a pagar del mes d'octubre passat. Pensa que ja tens un Director Territorial i una Directora General que t'aprecien molt, i hi haurà un moment en que la balança anirà cap el costat que menys et penses. s'ha de ser IMBÈCIL i dèspota per anar pel món com vas. Però com em van dir: A todos los cerdos les llega su San Martín. Pensa que ja n'han passat d'altres de directors i nosaltres encara som aquí. I si consideres que es el teu cortijo, recorda que estàs de prestao. Si cau el conseller, o el govern, tu al darrera. I bon vent i barca nova. Ja he decidit com resistiré a la por que intentes generar. No hem fas por, tindràs la meva feina, però no el meu respecte. Tu creus que sóc un zero a l'esquerra. m'és igual. Tu em demostres cada dia que sí que ho ets.I un amargat, i un ressentit i t'he descobert: un poruc, per això necessites bordar-nos els teus lladrucs per que no és vegi que no en tens ni idea. Et van treure d'una empresa de selecció de personal. Déus com devia ser el segon.

2 comentaris:

  1. Calma... davant de tot, calma... Pensa una cosa: la venjança és un plat que se serveix fred.

    En calent, no tens totes les eines en suficient perspectiva. En fred, acabaràs comportant-te de la manera en què més impotència li crearà: amb indolència i indiferència.

    Obeïràs per un simple fet jeràrquic... però això, benvolgut amic, no és autoritat, per tant, no té una posició de força real (com bé dius).

    Siéntate a la puerta de tu casa...

    (i merci pel link!!!!!!!!!) :D

    ResponElimina
  2. AKROON Merci pels consells, de fet després de vomitar tot el ressentiment en el blog ho veig des d'una altra perspectiva. Jo no tinc un problema, el te ell. ...i verás pasar el cadaver de tu enemigo rio abajo :P

    ResponElimina