dissabte, 14 d’abril del 2012

Un 14 d'abril més...

La seguretat primer!

Si l'avi campetxanu que surt a les cares de l'euro l'hagués llegit de petit, la seva família no tindria aquesta fal·lera de fer-se mal amb armes de foc.
Sobre sí és normal psicològicament parlant que algú que ha matat el seu germà amb una pistola tingui aquesta fal·lera per la caça major... Doncs ni sóc psicòleg ni m'atreu la cacera.
Caçaria per menjar, com s'ha fet durant anys a casa. El meu avi era caçador de conills, perdius, faisans i senglar. I després d'anar de cacera amb la colla tornava i cuinava el que havia caçat (si caçava alguna cosa). Sempre he cregut que era més l'excusa per marxar de casa de bon matí, esmorzar de forquilla, fer córrer els gossos i caminar per la muntanya. I si hi havia sort, ho cuinaves i t'ho menjaves. Que et posin davant de la peça a 20 metres no és caçar. Perquè, l'elefant després, se'l mengen? Si vol sentir la tensió de la cacera i cobrar una presa que faci fotos, que surti a lligar o que els caci amb llança
I la festa qui la paga? ah, despeses de representació...
Llavors que no s'estranyin si cada catorze d'abril enyorem l'avi Macià al balcó
Catalans!!!
Bé, de fet, tot i la ironia, el diari The Guardian ja va publicar el proper mapa d'Europa. I més d'una cancelleria ja ho està mirant. Si no, a què les portades "patriòtiques" de la caverna mediàtica:

Només un petit incís, en els anteriors mapes irònics de The Guardian, El Reino de España sempre sortia sencer, però si fins i tot els publicistes de McDonald's se n'han donat compte. La seva publicitat és diferent a Barcelona i a Madrid.


Au, que acabeu de passar un bon catorze d'abril...
Per cert, no cerqueu l'empresa de safaris a Internet, casualitats de la vida, quan a començat a córrer la foto la pàgina ha caigut(??) i el seu perfil de facebook s'ha tancat (??)

Is good to be the King



31 comentaris:

  1. Home, si tens molta gana i prou de pa i vi, sí que te'l menges.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I amb bona companyia i força allioli. Però no crec que ho facin.

      Elimina
    2. A veure, no sé si ho estic fent bé per escriure el comentari. És que només puc comentar si clico a respon a Jpmerch. Ja m'ho aclariràs. Però res, volia dir que a mi em va indignar profundament m'actitud del rei per molts motius. per matar elefants, per fer ostentació de riquesa en temps de crisis i austeritat, per no informar (segons el que han dit) la Moncloa dels seus plans i per començar-se a fer gran i tenir la seva dona (i família) fregida. és molt greu l'historial amb les pistoles que hi ha a la casa Real. S'ho haurien de fer mirar

      Elimina
  2. Micro i macro cosmicament D'acord. Si molt d'acord

    ResponElimina
  3. La monarquia segueix sumant punts, ara s'entén com Aníbal se'n va portar els elefants d'Àfrica als Alps.
    Pel Mac Donalds ens diem "Aquí", ja és un pas.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, però els d'Aníbal eren elefants de guerra. Si els disparaves s'hi tornaven.
      Realment, ser "Aquí" és un gran pas.

      Elimina
  4. Si amb tot el que estem veient, pagant i vivint encara no n'hi ha prou. Què més cal que passi??? Només hi ha un única via, la INDEPENDÈNCIA, i que li paguin la cacera els murcians i extremenys, però els catalans ja fa massa temps que som cornuts i paguem el beure d'altri.

    ResponElimina
  5. Sí que ho tenim a prop, tot plegat, sí... A veure si fem el darrer pas d'una vegada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, però com diu la dita " Qui comença?" perquè no veig que tothom estigui per la feina.

      Elimina
  6. Molt curiós el cas de MacDonalds. El que hauríem de fer, però, per trencar-ho tot és canviar, potser també, els nostres hàbits horaris i així, de passada ens encararíem una mica més a Europa i una mica menys a les espanyes d'intel·ligència borbònica (perdó, no sé com he pogut ajuntar aquestes dues paraules).

    ResponElimina
    Respostes
    1. El porquet Veig que t'agraden els oxímorons ;) Seria una bona pensada, fer horaris civilitzats. De fet abans es feien. Com a mínim a pagès. Els podríem recuperar. I gràcies pel premi!!

      Elimina
  7. Bon post recopilatori d'incidents diversos per un 14 d'abril! El tema ha donat de si, i encara se'n seguirà parlant...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yáiza: Crec que sí, si no ho tapen. De fet, si mai un fill meu es dispara al peu vull el mateix tracte. Espera, a, que no sóc de la família reial?, ah.

      Elimina
  8. Respostes
    1. Helena Bonals: És un clar senyal que s'ho creuen més ells que nosaltres. ;)

      Elimina
  9. Estem plens de desitjos que no seran realitat, i això tant ens pot frustrar com fer evadir de la realitat, per fatiga dels elements (com els avions).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Olga Xirinacs: Potser sí, però els desitjos i els somnis fan que molts ens llevem pel matí.

      Elimina
  10. Totalment d'acord.. Cada cop més penso que l món s'està tornant boig!

    ResponElimina
  11. Respostes
    1. Theresia Kalogeropoulos: I de la nostra salut mental!!

      Elimina
  12. Aly, company, si passes pel meu blog veuràs que t'hi he deixat un detallet.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El porquet: Ja t'he dit que m'has emocionat. Gràcies. A la que tingui un moment faig això de posar-lo al lateral i premiar-ne cinc més.

      Elimina
  13. El mapa és genial! XDDD
    Al final serem (tornarem a ser) imperi :-)

    Jo recordo quan érem petits, anàvem a caçar ocells (agafar-los vius, per engabiar-los i que cantessin). La majoria de vegades no n'agafàvem ni un, però la gràcia de marxar de casa sense pares, encendre foc, menjar coses a la brasa i tornar ben bruts valia la pena. La veritat és que amb 10 o 12 anys ja em feia pena agafar tots aquells ocellets i sovint els engegava dient que se m'havien escapat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. surfzone: A que sí!! ( tant el mapa com tornar ben bruts de bosc)

      Elimina
  14. Holes...
    Passi per http://mon-cat.blogspot.com/p/liebster-blog-award.html?showComment=1335346354166, que el moncat explica què és això dels Liebster Blogs. T'he nominat, m'agrada el que dius i el que escrius.
    Hale, ohm....!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! gràcies! a la que tingui un moment m'hi poso. Penjo el Liebster i en nomino 5.

      Elimina
  15. invertim-ho! que siguin les llances que persegueixin al rei i qui sap! potser més d'un es mengi la presa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Color camaleó:D llàstima que els elefants siguin herbívors...

      Elimina