divendres, 9 de novembre del 2012

frases fetes, cotxes i Olot







El problema de voler resoldre les situacions laborals a base de frases fetes és que 1) has de saber què volen dir 2) has d'aplicar-les en el moment oportú,en el seu context 3) Has de dir-les correctament. Si no ho fas així us pot passar com el meu estimat mànager que darrerament li ha donat per canviar la situació i fer un gir de 360º. Jo suposo que deu voler dir fer un gir de 180º, perquè fer-ne un de 360º vol dir quedar-se altre cop mirant en la mateixa direcció. És el que té ser de família amb antecedents nàutics, que encara se distingir babord d'estribord i que la brúixola té 360º Com que el gos beta ho deu haver manllevat d'algun manual de management llegit a corre-cuita i sense pair-ho...Doncs això que fa dies que em demanen a la feina que posi tots els sentits en fer girs de 360º... Figura!!
Un d'aquests girs ha consistit en: Un proveïdor ens demana d'instal·lar el dijous, ja que el divendres el té molt atapeït. Per mi cap problema, així que li comunico al gos beta - Ei, que l'Oriol puja a Olot dijous. Jo també hi aniré. Teníem programat des de fa quinze dies de pujar-hi tots tres el divendres. Però faig servir l'adaptabilitat.  El gos beta fa morros. Home havíem quedat el divendres i jo ja tinc les visites a les empreses programades! Alyebard, baixa demà, agafes el cotxe i els fulletons que havia de pujar jo els portes tu i tornes el cotxe divendres. Així que servidor somriu, envia mentalment al gos beta molt lluny i el dijous es lleva a les 5 com cada dia per agafar un tren, anar a BCN, agafar el cotxe d'empresa, carregar-lo de fulletons i anar cap a Olot. Quan des de casa d'un servidor està a només un cop de cotxe d'Olot. Però hi ha gent que te pupa a l'esquena per no dir en altres llocs.
Arribo a Olot. El proveïdor em truca que és a Sabadell i que ara puja. l'Ara es converteixen en tres hores fent la migdiada dins del cotxe. Tres hores més de son que el cos agraeix. Qui no es conforma és perquè no vol. Anem fent girs de 360º 

14 comentaris:

  1. Manoi, déu n'hi do... aquesta empresa teva si se li miren els índexs de productivitat i sostenibilitat pot acabar ensorrada!

    T'has plantejat, quan et diu això del gire 360º, de fer la volta sobre tu mateix davant seu? Potser així se n'adona de l'estupidesa que va clamant als quatre vents!

    ResponElimina
  2. I no deixar-li el seu moment de glòria davant la direcció quan els hi repeteixi això del gir de 360º :D :D :D

    ResponElimina
  3. La primera vegada que vaig sentir això del gir de 360º va ser a l'alcalde Clos, que acostumava a pifiar-la bastant amb les paraules... :) me l'has fet recordar.

    I això de la migdiada de tres hores... em sembla un bon i tranquil gir, encara que no sé de quants graus deu ser. :)

    ResponElimina
  4. Els gossos ja ho tenen, això de fer girs de 360º per anar-se a dormir. Potser se referia a això... :DD

    Una abraçada, maco!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho he vist fer això als gossos de veritat, però aquest no dona per a tant! Abraçada!!

      Elimina
  5. És que ja se sap, a Olot no te l'ensenya que ja te la fot.

    ResponElimina
  6. Com m'agraden les histories "desfogatives" de la teva feina i l'inútil del gos beta.
    Per cert, que quan la meva mare era petita, a casa seva tenien un gos que li havien posat de nom "imbecil". Un dia es veu que es va perdre i ja vos podeu imaginar a tota la família cridant pels carrers, "imbecil, imbecil, vine". Doncs això, que el podries reanomenar "imbecil" perquè per el que ens expliques s'ho te ben guanyat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que el gos de casa la teva mare era més llest que el meu gos beta ;)

      Elimina
  7. ... jo li faria una coreografia 'rollu' Gangnam Style per explicar-li que vol dir girar 360º... has de ser més pedagògic, home! ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Noo, ja es quedarà en evidencia quan la deixi anar a Direcció :)

      Elimina
  8. Hi ha gent que pensa amb els peus. De fet, el pitjor de tot és que tota aquesta gent acaba manant per sobre d'altres, molt més capacitats (no estic dient que sigui el teu cas, deumosenguard).

    ResponElimina