divendres, 4 de juny de 2010

Que poc que dura l'alegria a la casa del pobre...O com el que semblava una bona oportunitat de treure'ns de sobre el mànager incompetent ha acabat, de moment, en una pura operació política de maquillatge i màrqueting; però d'algun racó s'han de treure les misses i  ja m'han baixat el sou, m'han retallat el pressupost i a sobre volen que fem més fires; però si no tinc calers ni per reservar el terra de l'estand! Estan bojos aquests romans!!. Com a consol una cançó descoberta al blog de'n Puji per començar a animar el cap de setmana que ja és divendres. La Blondie cantant On Way or Another


Una cançó que anima encara que tinguis la lluna girada. Qui no recorda a les cambreres del Coyote Ugly?  I respecte al mànager, ja vindrà la tramuntana al novembre. Un vent que neteja l'aire i l'ambient, deixa uns dies nets i puja l'esperit. ;-) Per cert sempre s'ha de veure una crisi com a una oportunitat, no?

5 comentaris:

 1. Sempre va bé, tenir cançóns d'aquestes que t'animen en els pitjors moments! A mi les de rumba, em pujen els ànims i l'optimisme..!!


  Bon cap de setmana!

  ResponElimina
 2. Clara: Cert, sempre pel costat bo :D, bon capt de setmana!!

  ResponElimina
 3. Hola, he descobert el teu blog i m'ha agradat molt. M'he fet fidel seguidor, jo tinc un blog de cultura “L'imperdible de ℓ'Àηimα espero que també t'interessi!

  Records i felicitats pel blog!

  >Jordi Cirach
  L'imperdible de ℓ'Àηimα
  http://www.imperdibleanima.blogspot.com

  ResponElimina
 4. Aquesta cançó t'anima sí o sí! jajaj... Bona tàctica! Que passes un bon cap de setmana, o el que queda!!!

  ResponElimina
 5. Jordi Cirach: Benvingut i gràcies pels ànims, em passo pel teu!.
  Ada: És el que tenen certes cançons, t'aixequen l'ànim encara que no vulguis. Bona setmana.

  ResponElimina