dijous, 18 de març del 2010

Lá Fhéile Pádraig

Un bon amic em va recordar que (ahir) era el dia de Sant Patrici, Patró d'Irlanda. I com que tan ell com jo hi tenim certa tirada a l' illa verda, encara que només sigui xerrar de qualsevol cosa al voltant d'una cervesa . Fins i tot havíem sentit en directe a les fabuloses "Realta". Que si no recordo malament vol dir "Estel" en Gaèlic. I com que, tal com diuen els irlandesos "Per St. Patrick  tothom és irlandès" Us desitjo un bon dia de St. Patrici, encara que sigui un dia tard. Nois, no es pot estar per tot!!!
Així que alceu la vostra pinta de Guinnes i crideu amb veu forta Lá Fhéile Pádraig! 
Perquè tal com diu el meu amic:

Per Sant Patrick, la cervesa fa olor d'herba i l'herba fa olor de primavera.

És avui, doncs, que passen aquestes coses?

Sí. És avui.

Bon sant patró.


(Per cert, qualsevol dia és ideal per compartir una bona cervesa i una bona conversa, no cal que sigui St. Patrick, qualsevol ocasió és bona). 


I com si fóssiu a un Pub de poble, amb llar de foc, taules de fusta, parroquians solcats d'arrugues que comenten el preu de la torba. En un racó, segur que una bella pel-roja s'animaria a cantar a capel·la una antiga balada, només pel plaer de sentir la seva veu. Aquí us la deixo per que feu córrer l'esperit...


Seán Ó Duibhir a'Ghleanna  



3 comentaris:

  1. Bon dia de St. Patrick per a tu també!! Tot i que, com bé has dit, qualsevol dia és bo per a fer una cervesa amb els amics.. i cervesa negra! mmmh!

    ResponElimina
  2. Jo el vaig celebrar amb tots els ets i uts i va ser un bon dia per a recordar. Justament quedava amb una amiga, molt amiga després de 6 mesos sense veure'ns!
    Les coses bones passen en dies qualsevols però St Patrici s'ha fet recordar, d'una molt grata manera!

    Espero que mai no s'acabin les cerveses ni els dies bons..

    Una salutació Aleeey!

    ResponElimina
  3. Clara: I més si és Guinness :D

    an|na: Jo també ho espero! I més si són amb bona companyia!

    ResponElimina