divendres, 25 de juny del 2010

Botons rima amb cançons

Com que avui sembla ser que sóc l'únic que no fa pont ( excepte quatre més al despatx) i que m'he despertat a una estació més de la que em tocava. Gràcies RENFE per la teva vaga de cada St. Joan. Tot escoltant la ràdio al despatx se m'ha enganxat la cançó de la Beth. Així que la comparteixo amb vosaltres. 


Si cliqueu sobre el vídeo es posarà a pantalla sencera i en HD. ;-) que em fa mandra editar-lo per a que encaixi 
Als que feu pont, que l'aprofiteu molt i que us recupereu dels excessos de la revetlla, recordeu a felicitar a tots els Joans i Joanes, que sempre ens en deixem alguns i als que no, hi esteu treballant, doncs, que aviat serà cap de setmana. I que algú ha d'aixecar el país, no?

4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per recordar tots els Joan i joanes, que entre ells, hi sóc jo, he,he.
    Passar de llarg l'estació és divertit. ja també ho faig, però el meu cas és pitjor perquè vaig en cotxe i quan m'adone com que el trajecte me'l conec de memòria, vaig pensant les meues coses i passe l'escola de llarg.
    Que hi farem!
    gràcies pel vídeo també.

    ResponElimina
  2. Besllum-joana: Passar-se d'estació només te que has de tornar-ne una enrera, però tu has de vigilar, que això de conduir amb el pilot automàtic te el seu punt de risc, però veig que no sóc l'únic que li passa i es passa de llarg.
    M'agrada que t'agradi el vídeo, sem va enganxar la cançoneta.

    ResponElimina
  3. Veus? Després et queixes dels hippieperroflautes!! Si et fan un favor no deixan-te dormir ;-)
    Ei, quina cançó més bonica! I ... què romàntic això de "vull cosir-te tots els butons..." (pfff quina faenassa!!) jajaja...

    ResponElimina
  4. Ada: No, si al final n'adoptaré alguna (prèvia dutxa diària)per a que m'avisi que ja arribo ;-) És que dir " et rentaré tots els calçotets i mitjons" no és gens romàntic i porta el doble de feina..ja,ja,ja...

    ResponElimina