dilluns, 28 de juny del 2010

Syldavia

Pin de LEBLANSKY en trobareu més aquí

Com que sembla que dimecres que ve, els del TC es decidiran a dictar sentència i sortirà el que tots sospitem o pitjor, i donat que el TC sentenciarà que Catalunya és una no-nació i té himne, escut, llengua i bandera no-nacionals i la indivisible unidad de la patria de todos los españoles, etc, etc. He decidit que a partir d'ara la meva nació és SYLDAVIA, que te la virtut de ser també una nació de ficció (no-constitucional) amb una gran història de lluita contra els seus veïns els turcs i els borduris, aquells que viuen sota el règim dels bigotis/celles en forma  d'accent circumflex ^, recordeu fans del Tintin? Així que dimecres quan uns quants magistrats criats en el més pregon dret constitucional ( És a dir las Leyes Fundamentales del Movimiento, i tot el que va venir després, la Consti del 78) decideixin que són més papistes que el papa i em refreguin que continuu sent membre d'una colònia i no una nació els recordaré que si la Constitució Espanyola digués que el sol surt pel sud, seria molt constitucional però no per això real. Així doncs, la seva constitució pot ser tan xupiguays com vulguin i que jo sigui membre d'una no-nació. Però no per això deixarà de ser real. ( inconstitucional, però real), així que com diu un passatge de la novel·la Shogun, de James Clavell  - Quan al protagonista se li comenta: No hi ha excusa per a una rebel·lió . - Sí, quan es guanya. Doncs jo dimecres em declararé rebel: Visca Syldavia Lliure! :P

4 comentaris:

  1. Doncs que tingues sort en aquesta nova nació lliure!! Jo et recolze i si fa falta, m'uneixo també i me'n vaig a viure allí, jejej... I aquest llibre? està bé?

    ResponElimina
  2. El més sorprenent és que, tot i que se suposa que, segons la constitució espanyola, la sobirania és del poble, es veu que en realitat qui finalment decideix és el TC.

    ResponElimina
  3. Ada: Sembla que els del TC estan pendents del meu blog i s'han avançat. Benvinguda a Syldavia! i si tens ocasió i el trobes per alguna Biblioteca crec que t'agradarà és sobre el xoc cultural d'un anglès al Japó del seg. XVII, el llibre és del 1975. I en van fer la sèrie amb el Richard Chamberlain.

    LEBLANSKY: Benvingut, ja veus que el teu pin va inspirar el post amb l'ajut del TC. El problema de la Constitució Espanyola és que no sa la creuen ni ells. Des de fa temps que defenso que l'autonomia que ens cal és la de Portugal. Benvingut a Syldavia! i gràcies per seguir-me.

    ResponElimina