dilluns, 24 de novembre del 2014

Martells


De la pel·lícula The Wall, Gerald Scarfe, 1982
A proposta de relats conjunts.

In illo tempore jo tenia un zippo.


Hey! teacher leave them kids alone! Martells que caminen. We don't need no education.  Nens que cauen, uniformats, dins una picadora de carn gegant.  We don't need no thought control Un maó més en el mur No dark sarcasm in the classroom.  Pura paranoia sobre la pantalla. Primera pel·lícula en V.O. de ma vida. De la de tots.  El 1r C de BatxilleratUnificatPolivalent és arrenglerat als incòmodes seients de fusta del cinema. Fa una hora érem 42 adolescents sobre-hormonats dins un bus cap a la capital provincial,a una hora de trajecte. Ara som una massa silenciosa que mira amb els ulls clavats a la pantalla. Bocabadats. Esmaperduts.  La profe d’anglès es deu haver tornat boja. Teachers leave them kids alone.  Tres quartes  parts de l’aula venim de col·legis religiosos no mixtes We don't need no education.  El prota de la película es talla les celles amb una fulla d’afaitar. Tots tenim el cor a la gola. We don't need no thought control.  I al costat seu la tia més mamelluda de la classe.  Foscor.  Calfred que baixa esquena avall.  T’atreveixes?  No t’atreveixes?
Hey teacher leave us kids alone Una mà que es va movent lentament cap a l’objectiu final.  Més martells que caminen.  S’ha aturant el temps? No, la mà ha arribat al objectiu final!! All in all you're just another brick in the wall  All in all you're just another brick in the wall. Gloriosos catorze...



9 comentaris:

  1. Te'l prendré, però la mà que l'ha escrit no em guiarà tan bé com la que n'ha de treure suc ;-)

    petons....

    ResponElimina
  2. les mans quietes! que els martells ho veuen tot!!! xD

    ResponElimina
  3. Sembla que la veïna de seient no tenia un martell a mà.

    ResponElimina
  4. Em sembla que no es va penjar el meu comentari... m'ho he passat molt bé llegint el relat... m'he trobat cantant mentre el llegia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar-te. Sí, és una entrada amb banda sonora

      Elimina
  5. brillant mirada ver el passat adolescent !

    ResponElimina