divendres, 23 d’abril del 2010

BON SANT JORDI !



Sant Jordi mata l'aranya, fa espigar l'ordi, fa que ens reafirmem altre cop com a poble. Ni millor ni pitjor que els nostres veïns; sinó diferents. Hi ha gent que ho entenen, altres que no. Però fixeu-vos. Avui no és festa laboral, és una festa cívica i els carrers seran plens de llibres, roses, i parelles festejant el seu amor entre la gentada. Avui, mentre anava cap a la feina, tot baixant la Rambla de Catalunya feia goig de veure com anaven muntant les parades de roses i llibres. Com les cobrien amb la senyera i tot i el dia gris, sembla que a la fi sortirà el sol. Com un missatge d'esperança. Ens han volgut destruir moltes vegades, però com l'au fènix ressorgim altre cop de les nostres cendres. Com diu una vella cançó popular Cap vaixell sense bandera, cap donzell sense donzella. Regaleu roses i llibres i compreu-los amb una mica de criteri. Tenim molts bons autors aquí com per comprar el llibre xorrada d'algú que surt per la tele. Compreu llibres d'autors com en RAMON ERRA o en JESÚS M. TIBAU ( Als amics els hem de fer propaganda ) ;-) 

2 comentaris:

  1. Bona diada de St. Jordi per a tu també! Jo ja he rebut les roses que em pertocaven.. i ara em toca a mi regalar llibres!

    Regala forçes roses, que les dones es posen contentes! (sembla mentida com una flor ens pot importar tant el dia de sant jordi..)

    Un petó!^^

    ResponElimina
  2. Clara Espero que tinguessis moltes roses i llibres. Merci per passar-te.

    ResponElimina