dimecres, 16 de juny del 2010

Bloomsday

Avui m'agradaria esmorzar ronyons, afaitar-me dins d'una Martello Tower passejar per Dublín, discutir sobre el futur del País, perdre'm pel barri dels Lestrigons, Buidar-li un ull a Polifem, veure-li les cuixes a Nausicaa, encara que sigui coixa. I que algú pensi

"...I was a Flower of the mountain yes when I put the rose in my hair like the Andalusian girls used or shall I wear a red yes and how he kissed me under the Moorish wall and I thought well as well him as another and then I asked him with my eyes to ask again yes and then he asked me would I yes to say yes my mountain flower and first I put my arms around him yes and drew him down to me so he could feel my breasts all perfume yes and his heart was going like mad and yes I said yes I will Yes. "

Avui és Bloomsday, el dia que descriu el periple de Leopold Bloom a l'Ulisses de J.Joyce. Però sóc aquí envoltat de trepes, rates, pirates, no-managers i demés patuleia i m'hauré de consolar amb una pinta de cervesa Guinness  aquesta nit. ;-)

6 comentaris:

  1. que no decaiguin els ànims!!!

    ResponElimina
  2. Emma: Gràcies pels ànims, però avui era de bojos. La segona Guinness a la teva salud ;)

    ResponElimina
  3. Un post molt original i divertit encara que et falten ànims!!!
    La novel·la millor la deixes, crec. Perquè per a portar-la d'ací cap allà pesa un plom.

    ResponElimina
  4. Joana: Sí, Joana. Deu ser que no acaba d'arrencar l'estiu, jo que sóc de sol i tramuntana. Masses dies grisos. I la novel·la fa temps que la vaig llegir i rellegir. Cert que pesa molt per llegir al tren. Una altra Guinness a la teva salud!

    ResponElimina
  5. que tal la meva Guinness? Ja que jo no en puc veure.... snif! Espero que t'ajudés a "superar" el dia!

    ResponElimina
  6. Boníssima, la metgessa em matarà! (estic a règim) però em venia tant de gust. ;) si no pots amb la cervesa, un D.O Empordà? També a la teva salud. A més que s'acosta St. Joan!

    ResponElimina