dijous, 9 de setembre del 2010

Espatlles


The Do - On my shoulders from THE DO on Vimeo.
  
Una cançó que retruny dins el meu cap des de fa dies, fins el punt de cercar-la a la graella de rac105 per a veure qui la cantava i com es deia. Així que us la passo, si agrada bé i si no també. Per cert, avui no podré practicar la variant empordanesa de l' Esquiving. Anava tant clapat al tren que si no em desperten a  l'arribar a BCN me'n vaig a ves a saber on. Quan he arribat a la cruïlla de Rambla de Catalunya amb Gran Via m'he adonat que m'havia deixat la carmanyola nomad al tren; avui que portava endívies i tomàquets xerri de primer, tortel·lini de segon (125g) i una poma. ( merda de règim).  Hippiperroflautes avui us en lliureu de la meva estampada de carmanyola! I a sobre hauré de dinar un entrepà a l'estació. Això o m'endrapo un McDonald's per cel·lebrar-ho.

4 comentaris:

  1. Ostres quina cançoneta més xunga Alye... no m'estranya que no te la pugues treure del cap! La xica és molt guapa, però té una veu de gata que... no sé, no m'acaba. No sé què estarà diguent a la lletra de la cançó, però sembla que no para de remugar! i repeteix el mateix mil vegades!

    ResponElimina
  2. Ada: Doncs una mica xunga si que és, he trobat la lletra i l'he traduïda, te l'envio ;)
    És una cançó de desamor i queixa! no m'estranya que és repeteixi. Peró la xica (m'encanta l'expressió)està per sucar-hi pa!
    I serà pel que passo aquests dies però la lletra m'ha arribat. :(
    Gràcies per passar-te

    ResponElimina
  3. vec q tu si que has anat actualitzant,
    aixi m'agrada ;)

    amb el teu permís et robo la cançó!
    m'ha agradat molt :))
    Sí, és bastant peculiar, però aquest estil de música m'agrada m'agrada.

    per cert, també he vist una cançó dels amics de les arts: són genials!
    les lletres són molt entretingudes i especials.

    Ja aniré passat per aquí!
    Petons i bona diada*

    ResponElimina
  4. ema#: Ei guapa, ja saps que sempre ets benvinguda! Sí, està una mica més ple que Migdar ;-) Tu roba el que vulguis. Petons; i espero que passessis una bona diada.

    ResponElimina